آیا حتماً باید دفترچه چایکاری خود را به صورت فیزیکی چاپ نمایم؟
خیر، چاپ فیزیکی دفترچه اجباری نیست. چایکاران برای تحویل برگ سبز چای نیازی به چاپ دفترچه چایکاری ندارند، اما آندسته از چایکارانی که تمایل دارند پس از تحویل برگ سبز به کارخانجات به صورت فیزیکی نیز اطلاعات مورد نیاز را داشته، میتوانند برگه دفترچه را چاپ نمایند. خاطر نشان میگردد اطلاعات توزین چایکار بعد از یک روز کاری در سامانه چایکاران قابل مشاهده است.
دکمه فراموشی رمز را میزنم، اما رمزی برای من ارسال نمیگردد یا با پیام خطا مواجه میشوم.
شماره تلفن همراه ثبت شده در سامانه چایکاران، توسط اداره چای شهرستان هنگام صدور دفترچه سال های گذشته ثبت گردیده است. در صورت مغایرت یا اصلاح شماره همراه خود میتوانید به اداره چای شهرستان مربوط به خود مراجعه نمایید و یا اگر امکان ورود به سامانه وجود دارد، از بخش «مشخصات من» شماره همراه درست خود را ویرایش کنید.
با اطلاعات درست هم نمیتوانم وارد سامانه چایکاران بشوم.
در صورتی که شماره همراه صحیح شما از قبل در سامانه وجود داشته باشد از طریق گزینه «رمز عبور را فراموش نمودهاید؟» امکان دسترسی دوباره به سامانه از طریق دریافت رمز جدید خواهید داشت.
در صورت اطمینان از صحت اطلاعات وارد شده و عدم موفقیت، میتوانید از طریق پرتال سازمان به زیر منوی «واحدهای ستادی» مراجعه و با شماره تلفن اداره شهرستان مربوطه تماس و با کارشناسان رایانه در این باره مشورت نمایید.
ورود از طریق دولت من (جهاد کشاورزی) چیست؟
کلیه چایکاران محترم در صورتی که به اطلاعات چایکاری و رمز عبور خود دسترسی ندارند می توانند با انتخاب گزینه «ورود از طریق دولت من» و سامانه احراز هویت یکپارچه وزارت جهاد کشاورزی (کاربر حقیقی) از طریق شماره تلفن همراه که مالکیت آن مربوط به خود چایکار است از طریق «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» نیز به سامانه چایکاران دسترسی داشته باشند.
پس از ویرایش اطلاعات چایکاری خود در بخش «مشخصات من» تغییرات را مشاهده نمی کنم.
پس از ویرایش اطلاعات چایکاری نظیر تغییر شماره همراه، عکس پرسنلی، مساحت، شماره حساب و... در سامانه چایکاران، ابتدا کارشناسان ادارات مربوطه صحت و درستی موارد ویرایش شده توسط چایکار را بررسی نموده، آنگاه پس از تأیید نهایی اطلاعات ویرایش شده جدید بعد از چند روز کاری (تقریباً 72 ساعت) برای آن چایکار نیز قابل مشاهده می گردد.
برای مشاهده مبالغ وام و انواع کسورات صندوق حمایت از توسعه صنعت چای نیز میتوانم از سامانه چایکاران استفاده کنم؟
بله، علاوه بر مشاهده کسورات وام جاری صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور، مبالغ بیمه، وامهای بهزراعی 93 و 95 سازمان چای کشور و کسورات آن نیز قابل مشاهده است.
برای ورود به سامانه چایکاران، شماره چایکار خود را نمیدانم.
شماره چایکار هر کشاورز چایکار در صفحه نخست دفترچه چایکاری سال های قبل قید گردیده است. همچنین دو رقم اول شماره چایکاری با توجه به شهرستان مربوطه یکی از اعداد 11، 12، 13 تا 20 می باشد.
از کجا بدانم که در سامانه چایکاران شماره تلفن همراهی از من ثبت شده است؟
پس از ورود به سامانه در بخش «مشخصات من» شماره تلفن همراه چایکار قابل مشاهده است. درصورت عدم مشاهده شماره تلفن همراه در بخش «مشخصات من» میتوانید آن را اضافه نموده یا شماره موجود را اصلاح نمایید، و یا به اداره چای شهرستان مربوط به خود مراجعه نمایید.
قیمت هر کیلو برگ سبز درجه یک و درجه دو در سال 1403 چقدر میباشد؟
بهای برگ سبز چایکاران در سال 1403 به ازای هر کیلو درجه یک 180000 ریال و برای درجه دو 150000 ریال محاسبه و پرداخت میگردد. برای اطلاع از قیمت های سال گذشته نیز می توانید به سایت سازمان (irantea.org) مراجعه نموده و وارد منوی «اطلاعات و آمار» شوید.
آیا مبالغ بهای برگ سبز توزینهای من که به کارخانه تحویل دادهام به صورت یکجا پرداخت میشود؟
خیر، از سال 1397 بهای برگ سبز به دو صورت پرداخت «سهم دولت» و پرداخت «سهم کارخانه» انجام میگیرد. پرداختهای سهم کارخانه نیز هر کدام به صورت جداگانه و یا گروهی در تاریخهای روزانه، هفتگی، نیمه یک ماه، و یا ماهیانه صورت میگیرد. پرداختهای سهم دولت نیز به صورت گروهی و برای همه کارخانجات صورت میگیرد.
مبلغ سهم کارخانه و سهم دولت چگونه محاسبه میشود؟
مبلغ سهم کارخانه در سال جاری 75 درصد از بهای هر کیلو برگ سبز درجه یک (معادل 104925 ریال) و درجه دو (معادل 86250 ریال) میباشد. همچنین سهم دولت بر اساس 25 درصد (معادل 34975 ریال درجه یک و 28750 ریال درجه دو) محاسبه میشود.
در سامانه کارخانجات، رمز عبور خود را نمی دانم یا فراموش نمودهام.
برای دریافت رمز جدید گزینه فراموشی رمز عبور را کلیک نمایید، سپس کد کارخانه را وارد نموده (کد چهار رقمی منحصر به فرد برای هر کارخانه که در سیستم اداره چای شهرستان مربوطه ثبت شده است)، رمز عبور جدید به شماره همراه مدیر کارخانه که در زمان عقد قرارداد سالانه با سازمان چای کشور ثبت شده است ارسال میشود. در غیر این صورت با اداره چای شهرستان مربوطه تماس حاصل فرمائید.
آیا کارخانجات چای نیز می توانند ورود از طریق دولت من به سامانه کارخانجات دسترسی داشته باشند؟
بله، کلیه کارخانجات محترم چای نیز می توانند در صورتی که به اطلاعات کارخانه و رمز عبور خود دسترسی نداشته با انتخاب گزینه «ورود از طریق دولت من» و سامانه احراز هویت یکپارچه وزارت جهاد کشاورزی (کاربر حقوقی) از طریق شماره تلفن همراه که مالکیت آن مربوط به مدیرعامل کارخانه ای که دارای شناسه ملی (اشخاص حقوقی) است از طریق «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» نیز به سامانه کارخانجات دسترسی داشته باشند.
در سامانه کارخانجات، از کجا بدانم مانده بدهی سهم کارخانه یا سهم دولت من در یک نیمه یا بازه خاص چقدر میشود؟
برای این کار کافی است پس از مشخص نمودن تاریخ نیمه یا بازه مورد نظر، از دکمه «عملکرد مالی» استفاده شود. سامانه پس از مدت بسیار کوتاه، که بستگی به میزان حجم مراجعات کشاورزان چایکار به کارخانه شما در آن نیمه یا بازه دارد، میزان مانده بدهی سهم کارخانه یا دولت شما را محاسبه و نمایش میدهد.
در سامانه کارخانجات، شماره همراه ثبت شده متعلق به من نمیباشد یا قصد اصلاح آن را دارم.
شماره همراه ثبت شده در پروفایل کاربری هر کارخانه بر اساس شماره ثبت شده در قرارداد سالیانه آن کارخانه در واحد حقوقی سازمان میباشد. در صورت مغایرت یا اصلاح آن به اداره چای شهرستان مربوط به خود مراجعه نمایید.
گاهی تاریخهای واریزی بهای برگ سبز من در سامانه چایکاران، یک روز با تاریخهای واقعی واریز به حساب بانکی من فرق دارد.
بلی، تاریخهای ثبت شده در سامانه چایکاران بر اساس تاریخی است که عملیات صورتحساب توسط امور مالی سازمان چای کشور صورت میگیرد، اما گاهی این امکان وجود دارد عملیات واریز آن به حسابهای چایکاران که توسط بانک صورت میگیرد با تأخیر یک روزه انجام شود.
سامانه چایکاران و کارخانجات هرچند روز یک بار بروزرسانی می گردد؟
در دوره بهره برداری (اول اردیبهشت تا پایان مهر) سامانه پس از یک روز کاری (و نه در روزهای تعطیل رسمی) راس ساعت 17:00 بروزرسانی می شود. پس از دوره بهره برداری (اول آبان تا پایان فروردین) بعد از هر پرداخت بهای برگ سبز و یا به صورت هفتگی چندین مرتبه این بروزرسانی انجام می شود.